Mostbet azerbaycan oyunçuları üçün əlverişlidirmi

Если нечего сказать по существу, но очень хочется пофлудить, тогда вам сюда...
Ответить
snickers

Mostbet azerbaycan oyunçuları üçün əlverişlidirmi

Сообщение snickers »

Köhnə mərcçilərə sualım var. Mən bir neçə ildi müxtəlif saytlarda oynayıram, amma tez-tez ödəniş problemləri, dil seçiminin olmaması və ya dəstək xidmətinin zəifliyi ilə qarşılaşıram. İndi Mostbet azerbaycan bazarında çox tanınır, amma bunca illərdən sonra mən artıq hər şeyə şübhə ilə yanaşıram. Deyin görüm, bu sayt Azərbaycan oyunçularına xüsusi şərtlər təklif edir? Manatla hesab açmaq olar, yoxsa məcburən valyuta çevirməliyəm? Və ən əsası, əgər problem olsa, Azərbaycan dilində dəstəyə yazsam başa düşəcəklər, yoxsa ingilis dilində əziyyət çəkməli olacam? Təcrübəli oyunçular kimi sizə inanıram, məsləhət verin.
Mentol35

Re: Mostbet azerbaycan oyunçuları üçün əlverişlidirmi

Сообщение Mentol35 »

Sualın tam yerindədi, çünki Azərbaycanda oynayanlar üçün ən böyük problem məhz yerli dəstək və ödəniş sistemlərinin olmamasıdı. Mostbet bu mənada digərlərindən bir qədər fərqlənir, çünki sayt tam tərcümə olunub, həmçinin dəstək xidməti də Azərbaycan dilində işləyir, mən özüm bir neçə dəfə yazmışam, operativ cavab veriblər. Pul məsələsinə gəldikdə, manatla hesab aça bilərsən, bu çox rahatlıqdı, çünki valyuta çevirəndə həmişə əlavə komissiya olur. Üstəlik, yerli bank kartları və pul köçürmə sistemləri ilə problemsiz işləyir, pul yatırmaq və çəkmək asandı. Məncə, etibarlılıq baxımından da yaxşıdı, bir neçə ildi fəaliyyət göstərir, böyük uduşları ödəməyən hallar haqqında eşitməmişəm. Mostbet azerbaycan üçün xüsusi bonuslar da olur, arada promosyonları yoxlamağı unutma.
Ответить