Mostbet promosyon kodu haradan tapılır, istifadə edən varmı

Если нечего сказать по существу, но очень хочется пофлудить, тогда вам сюда...
Ответить
Hatiko

Mostbet promosyon kodu haradan tapılır, istifadə edən varmı

Сообщение Hatiko »

Dostlar, mən Mostbet-də bir müddətdi oynayıram, amma hələ də bonuslardan tam istifadə edə bilmirəm. Axır vaxtlar harda baxıramsa mostbet promosyon kodu yazıb aktivləşdirmək olar deyirlər. Məsələn, dostum dedi ki, promosyon kodla depozitə əlavə bonus qazanmaq olur. Amma mən hardan tapım bu kodları? Nə işə yarayır, şərtləri ağırdı? Bəlkə kimsə istifadə edib, deyə bilər? Mənə ən sərfəli promosyon kod hansıdı, hardan tapa bilərəm? Bir də qeydiyyatdan sonra daxil etmək olur, yoxsa qeydiyyat vaxtı lazımdı? Çox sağ olun cavab yazanlara.
PortNox

Re: Mostbet promosyon kodu haradan tapılır, istifadə edən varmı

Сообщение PortNox »

Salam, əla sualdı, mən də vaxtilə promosyon kodların nə olduğunu bilmirdim. Saytda qeyd edildiyi kimi, klubun aksiyaları arasında 350 AZN və 250 pulsuz fırlanmaya qədər qarşılama paketi liderlik edir. Mostbet promosyon kodu xüsusi kodlardı, onları daxil edəndə sənə əlavə bonuslar, pulsuz mərclər və ya kazino oyunlarında fırlanma verirlər. Adətən bu kodları Mostbet-in rəsmi sosial media hesablarında, tərəfdaş saytlarda və ya YouTube bloggerlərində tapa bilərsən. Kuponlar tərəfdaşlar, şəxsi göndəriş və ya sosial şəbəkələr vasitəsilə verilir. Kodları aktivləşdirmək üçün şəxsi kabinetə gir, bonuslar bölməsində xüsusi yer var. Bəzi kodlar yalnız qeydiyyat vaxtı aktiv olur, bəzilərini sonra da daxil etmək olar. Sərfəli təklifləri qaçırmamaq üçün mostbet promosyon kodu səhifəsini mütəmadi yoxlamaq olar.
Ответить