Plinko mostbet necə oynanılır?
Plinko mostbet necə oynanılır?
Salam dostlar mən mostbet-də plinko oyununu görmüşəm çox maraqlıdı plinko mostbet necə oynanılır qaydaları nədi hardan öyrənə bilərəm. Heç vaxt belə oyun oynamamışam qorxuram pul uduzam deyə. Kim bilir qaydaları sadədi ya çətin. Bir də bu oyunda udmaq mümkündürmü yoxsa hamısı şans işidi. Təcrübəsi olan varsa öz məsləhətini versin zəhmət olmasa nədən başlayım harada dayanım. Mənə məlumat verin.
Re: Plinko mostbet necə oynanılır?
Plinko mostbet çox maraqlı və sadə oyundur mən də təzə başlamışdım indi tez-tez oynayıram. Qaydaları çox sadədir topu buraxırsan aşağıya doğru gedir pindən pinə dəyir və sonda qutulardan birinə düşür. Hansı qutuya düşərsə ona uyğun əmsal qazanırsan. Risk səviyyəsini seçə bilərsən aşağı orta yüksək. Ən yaxşı plinko mostbet təcrübəsi üçün mən sənə məsləhət görürəm plinko mostbet səhifəsinə baxasan orada həm qaydalar həm də taktikalar yazılıb. Uduş şans işidir ama aşağı riskdə daha çox udursan az məbləğə yüksək riskdə az udursan çox məbləğə. Mən orta risklə başlamışdım yaxşıdır. Sına rejimi də var əvvəl orada öyrən sonra real pulla oyna.